De intake is een gesprek om nader kennis te maken en om uitgebreid stil te staan bij je hulpvraag aan mij. Het geeft jou ook de mogelijkheid om te ervaren of mijn werkwijze bij je past.

Tijdens een behandeling stem ik af op jouw energie en samen onderzoeken we waar blokkades zitten en met welke thema ‘s en/of levensvragen deze blokkades verbonden zijn.

Energetische blokkades zijn knopen van energie die voelbaar zijn in het lichaam. Ze zijn ontstaan als gevolg van alles wat je hebt meegemaakt en wat je niet goed hebt kunnen verwerken. Deze knopen blokkeren de energiestroom in jouw systeem, waardoor er allerlei klachten kunnen ontstaan.

Door aandacht te geven kunnen blokkades worden opgeheven en kan energie weer gaan stromen.

Heling vindt onder andere plaats door het verwerken van ervaringen uit het verleden, het onder ogen zien en veranderen van niet helpende overtuigingen en herhalende patronen, het leren vertrouwen op je intuïtie en door dingen te doen die bij je passen.

Heling vindt plaats tijdens en na een consult. Als er energetisch iets verandert kun je erop vertrouwen dat dit doorwerkt na het consult. Daarbij geef ik je handvatten om dit proces te verdiepen in het dagelijks leven.

Privacy reglement en AVG https://moresenses.nl/wp-content/uploads/2023/04/Privacy-regelement-More-Senses-1.pdf